En kaotisk fyringssæson er så godt som overstået. Den startede med de laveste priser i mange år i sommeren 2021. Henover efteråret og starten af vinteren steg priserne især pga. stigende omkostninger til transport.

Helt galt gik det da Rusland invaderede Ukraine. Priserne fløj opad og samtidig opstod der hurtigt en mangelsituation hvor mange forhandlere gik tør for træpiller. Vi klarede os igennem og fik leveret piller til alle der manglede selvom vi indimellem måtte beskære ordrer til det absolut nødvendige.

Hvad så med den kommende sæson spørger vi allerede os selv om. Traditionelt sikrer mange forbrugere sig den kommende sæsons forbrug i sommerhalvåret. Måske er det endnu klogere i år end normalt. Det er svært ja måske nærmes umuligt at forudsige prisniveauet for det kommende år og med Rusland ude af markedet kan man også frygte at der bliver problemer med at få nok træpiller frem til Danmark når vi nærmer os den kommende sæson.

Vi tilbyder nu vores kunder at forudbestille træpiller til levering i sommer. Vi kender endnu ikke prisniveauet og en forudbestilling er på ingen måde bindende men blot en måde at sikre sig at man bliver tilbudt den mængde man har behov for i takt med at vi kan levere.

Send din bestilling til os på mail post@kloakklaus.dk, via messenger eller sms/opkald til 40436930